Opa en Oma

Is opa en/of oma gek van koekjes? Ontwerp je eigen koektrommel

Heb je een leuk nieuwtje voor (de toekomstige) opa en oma?

Kijk dan zeker eens naar onze knuffels. De knuffels worden vaak bedrukt met bijvoorbeeld: “Willen jullie op beer passen totdat ik er ben?”. Heb je zelf een leukere tekst? Dat kan natuurlijk ook!

Klok met foto, leuk met een foto van de kleinkinderen.

Is jouw opa een klusser? Geef dan een gepersonaliseerde rolmaat.

Is opa of oma gek van bakken en braden?

Met deze opener is het nog leuker om een flesje te openen!

Altijd leuk: Ontwerp zelf je eigen mok.

Leuk om op te hangen: Een tegeltje met je eigen tekst.

Gegraveerde Glazen

Zijn opa en oma echte ouwe snoeperds? Geef iets van chocolade.

Altijd makkelijk, een handdoek met je eigen naam.

Altijd makkelijk, een linnen tas met naam of foto bedrukt.

Een mok met naam kan altijd!

Kerstcadeau voor Opa en Oma

Cadeau voor opa en oma

Wil je opa en oma een leuk cadeautje geven?
Op deze pagina vindt je een overzicht van de leukste cadeaus voor opa en oma. Sommige cadeaus kunnen zelfs bedrukt wordt met een naam, tekst en/of foto. Zo kun je bijvoorbeeld de geboorte van een kleinkind aankondigen door op een knuffel een leuke tekst te plaatsen zoals: Willen jullie op mij passen totdat ik geboren ben?
Buitenom knuffels vindt je natuurlijk nog veel meer cadeaus zoals koektrommelssnoeptrommelskaarsentegeltjesmokken en nog veel meer!

Cadeau voor oma

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je enkel opzoek bent naar een leuk cadeautje voor oma. 
Op deze pagina vindt je verschillende cadeautjes die zeker in de smaak zullen vallen bij oma. Zo hebben wij bijvoorbeeld een super lekker, ruikende geurkaars met de tekst: Je bent de allerliefste oma van de héééle wereld! 
Een ander populair cadeau voor oma’s zijn onze onderzetters met foto. De onderzetters zijn per stuk te bestellen en in onze online ontwerpsoftware ontwerp je de onderzetter met je eigen foto en/of tekst. Een setje onderzetters met foto’s van de kinderen / kleinkinderen zal oma zeker waarderen.

Cadeau opa en oma zwanger

Heb je een leuk nieuwtje voor je ouders / schoonouders?
Bekend maken dat jullie zwanger zijn en dat je ouders / schoonouders opa en oma worden is natuurlijk een super speciale gelegenheid en dan hoort een origineel cadeautje bij. 
Je kunt de bekendmaking van je zwangerschap natuurlijk op verschillende manieren bekend maken. Zo worden er vaak rompertje bedrukt met een leuke tekst. Een enorm populair cadeau om jullie zwangerschap aan te kondigen is een knuffel met tekst. Zo wordt er vaak op de knuffel gezet: Willen jullie op mij passen totdat ik geboren ben? Op deze pagina vindt je een overzicht van verschillende soorten geboorteknuffels. 

Kerstcadeau voor opa en oma

Zoek je iets leuk om met de kerst aan opa en oma te geven?
Dan zit je op deze pagina goed! Je vindt hier o.a. kerstballen waar je je eigen foto in kun laten zetten (Leuk om te doen met foto’s van de klein- / achterkleinkinderen), kerstmokken bedrukt met naam, een gepersonaliseerde kerstsok, adventskalenders en nog veel meer!

Winkelwagen