Mok met naam

Funky mokken met naam

Liever helemaal zelf een mok ontwerpen?

Mok alleen met naam bedrukt:

Checklist koffiemok met naam:

Mok met naam en tekst

Snor mok met naam:

Bedankt mok met naam:

Bloemetjes mok met naam:

Hartjes mok met naam:

Streep mok met naam:

Voetbal mok met naam:

Tennis mok met naam:

Rijbewijs mok met naam:

Geslaagd mok met naam:

I Love mok met naam:

Trofee mok met naam:

Juf of Meester mok met je eigen tekst:

Bedankt Juf mok met naam:

Bedankt Meester mok met naam:

Voor Juf mok met naam:

Sinterklaas mok met naam:

Sinterklaas mijter mok met naam:

Kerstmok met naam:

Mok met naam

Ben je op zoek naar een leuke mok met naam voor thuis, voor op kantoor of om cadeau te geven aan iemand? Op Watzalikkopen.nl vindt je een overzicht van de leukste mokken! Alle mokken op deze pagina kunnen bedrukt wordt met een naam, tekst of foto. 

Waarom een Mok met Naam van Watzalikkopen.nl ?

– Op werkdagen voor 12u besteld, dezelfde dag verzonden! (Spoed)
– Eigen drukkerij in Goes
– Vaatwasserbestendig
– Extra optie: gevuld met winegums, dropmix of chocola
– Extra optie: toevoegen van een cadeaukaartje
– Achteraf betalen (AfterPay) 

Mok mok met naam ontwerpen?

Op deze pagina vindt je verschillende ontwerpen waarin je eigen naam verwerkt kan worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het “Deze mok is van ….” ontwerp. Wil je alleen een naam op een mok in een bepaalde kleur? In onze online ontwerpsoftware kun je de gepersonaliseerde mok helemaal aanpassen naar je eigen wensen. Wil je de mok bedrukt hebben met je eigen ontwerp? Ook dit is mogelijk in onze online ontwerpsoftware. Ga hiervoor naar de gepersonaliseerde mok om te starten met het ontwerpen van je eigen mok met naam, tekst en/of foto.

Extra optie: Mok gevuld met snoep

Als extra optie is het mogelijk om de mok door ons te laten vullen met snoep. Je kunt kiezen uit winegums, dropmix en chocolade. Tijdens de Sinterklaasperiode is het mogelijk om de mok te laten vullen met pepernoten. Als je ervoor kiest om de mok door ons te laten vullen met snoep dan wordt de mok ingepakt in cadeaufolie. Zo ontvang je thuis een mok met naam die je direct cadeau kunt geven. Super handig!

Mok met naam voor op kantoor

Komt er een nieuwe collega bij jullie op kantoor werken?
Een mok met naam is dan natuurlijk een super leuk (en handig) cadeau. Onze “Deze mok is van mok” wordt het meeste cadeau gegeven. Deze mok is leverbaar in het blauwgeelgroenoranjeroodroze,zwart en wit
Speciaal voor op kantoor hebben wij de Checklist mok met naam ontworpen. Op deze mok komt de naam van de medewerker te staan + zijn of haar koffievoorkeur. Zo weet de collega die aan de beurt is om koffie te halen altijd wie wat in zijn of haar koffie wilt hebben. Deze koffiemok is leverbaar in het blauwgeelgroenoranjeroodrozezwart en wit. Ook de mokken met naam voor op kantoor kunnen gevuld wordt met winegums, dropmix of chocolade. Zo ontvang je gelijk een kant-en-klaar cadeautje! 

Mokken bedrukken met naam

In onze eigen drukkerij in Goes bedrukken wij alle mokken. Omdat wij de productie hiervan in eigen beheer hebben kunnen wij de mokken met naam per stuk leveren. Ben je dus op zoek naar 1 mok met naam dan is dat geen enkel probleem! Maar ook als je voor je bedrijf 100 of misschien zelfs 1000 gepersonaliseerde mokken wilt bestellen dan kunnen wij dit zeker voor u verzorgen. Buitenom alle ontwerpen die u kunt vinden op onze website kunnen wij het ontwerp ook aanpassen, of u eigen ontwerp op de mokken bedrukken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Mok met naam versturen naar verschillende medewerkers

De laatste tijd wordt er veel thuis gewerkt. Sommige bedrijven willen de harde thuiswerkers verrassen met een leuk cadeautje. Een mok met naam is een super leuk cadeau hiervoor! (De medewerker heeft namelijk echt iets aan een mok met naam) Wij kunnen dit gehele proces uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat de naam van de medewerker op de mok wordt bedrukt, dat de mok eventueel gevuld wordt met iets lekkers en eventueel stoppen we er een kaartje bij zodat de medewerker ook weet van wie hij of zij de mok cadeau heeft gekregen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alle mokken bezorgd worden bij de mensen thuis. Of het nu gaat om 10 of 1000 mokken, wij nemen alles voor u uit handen! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Mok met naam en logo

Op de meeste kantoren vindt je nog steeds veel plastic en kartonnen koffiebekers.
Het kan je als bedrijf veel kosten besparen door iedere medewerker een eigen koffie / thee mok te geven. Alle mokken die wij in ons assortiment hebben kunnen bedrukt worden met het logo van het bedrijf + de naam van de medewerker. Zo heeft iedereen zijn eigen mok die jaren lang hergebruikt kan worden.
Ook voor een nieuwe medewerker is het natuurlijk een super leuk cadeau om je eigen mok cadeau te krijgen. Wil je een nieuwe medewerker extra verrassen? Als extra optie is het mogelijk om de mok te laten vullen met chocola, winegums of dropmix.

Mok met naam i.p.v. een plastic beker

Tegenwoordig zie je steeds Meer bedrijven die bewuster om willen gaan met het milieu. Een stenen mok is natuurlijk alweer veel beter dan een plastic bekertje. Het is niet alleen beter voor het milieu, het scheelt ook nog eens enorm veel (plastic) afval.
Onze mokken met naam kunnen, per stuk, volledig gepersonaliseerd worden. Wil je niet alleen de naam van de medewerker er op maar ook een bedrijfslogo? Geen enkel probleem. Wij bedrukken alle mokken zelf op onze productielocatie in Goes.

Winkelwagen