Knuffels

Leuke knuffels voor de allerkleinste

Knuffel Sleutelhangers, kleine knuffeltjes 🙂

Ons doel is: Jouw helpen met het vinden van de leukste, gepersonaliseerde knuffel!

Knuffel met naam, ontwerp je eigen knuffel.

Wil je iemand een knuffel geven?
Onze knuffels zijn niet alleen super leuk en zacht. Je kunt het shirtje dat de knuffel aan heeft ook nog eens ontwerpen met een naam, tekst en/of foto. Zo is de knuffel nog specialer om cadeau te geven.

Op deze pagina vindt je een overzicht van al onze knuffels met naam. De bedrukking wordt gedaan op het shirtje. Je kunt kiezen uit verschillende soorten knuffels zoals een teddybeerhaasschaapkikker en nog veel meer soorten knuffels!
Buitenom de knuffels met naam vindt je op deze pagina ook onze knuffel sleutelhangers. Dit zijn kleinere knuffels die ook bedrukt met een naam kunnen worden en super leuk zijn om bijvoorbeeld aan je sleutels of tas te hangen.

  • Alle knuffels bedrukt met je eigen naam, tekst of foto
  • Super makkelijk, online te ontwerpen.
  • Meer dan 10 soorten knuffels.
  • Snelle levering 

Knuffel gepersonaliseerd met naam

Alle knuffels op deze pagina kunnen gepersonaliseerd worden met een naam, tekst of foto. In de online ontwerp software zie je direct hoe de knuffel er uit komt te zien met je eigen gemaakte ontwerp. Je kunt het ontwerp makkelijk en snel zelf aanpassen. Wil je een foto met een tekst op een knuffel laten bedrukken? Geen probleem! Jij beslist zelf wat er op het shirtje van de knuffel komt te staan. Dit kan alleen een naam zijn, een wat grotere tekst, een foto of een foto met een tekst erbij. Start direct met het ontwerpen van je eigen knuffel.

Knuffel als geboortecadeau

Heb je een leuk nieuwtje voor opa en oma, je broer /zus of wie dan ook. Zet het nieuwtje op een knuffel.
Knuffels worden vaak als geboortecadeau gegeven. Eén van de meest gebruikte teksten is: Willen jullie op beer passen totdat ik geboren ben?
In onze online ontwerpsoftware bepaal je zelf wat er op het shirtje van de knuffel komt te staan. Wil je ook een foto van de echo op het shirtje plaatsen? Ook dat kan! Jij beslist zelf of er alleen een naam, een tekst, een foto of beide op komt te staan.

Grote knuffelbeer met naam, tekst of foto

Wil je iemand verrassen met een Grote Knuffel?
Kijk dan zeker een naar de grote knuffelbeer. Deze knuffel is (zittend) 60cm en staand zelfs 96cm. Het allerleukste aan deze knuffel is dat hij een shirtje aan heeft waar je eigen ontwerp op komt te staan. Dit kan zowel een naam, tekst en/of foto zijn. In de online ontwerpsoftware ontwerp je zelf het shirtje van deze knuffel en zie je ook direct hoe de Grote Knuffel er uit ziet met je eigen gemaakte ontwerp. De afmeting van de bedrukking is 21 x 21 cm.

Giga knuffelbeer met naam, tekst of foto

Wil je een nog grote knuffel cadeau geven?
Ga dan zeker voor de Giga Knuffelbeer. Deze knuffel is 1 meter en 35 cm (staand). Net zoals de grote knuffelbeer heeft deze knuffel ook een shirt gaan. Tje kan weg bij deze knuffel :). In de online ontwerpsoftware bepaal je zelf wat er op deze giga knuffel komt te staan. Ook dit kan zowel een naam, tekst en/of foto zijn.

XL Happy Horse Knuffel Konijn 92 cm

De Happy Horse Knuffel Konijnen ben je vast en zeker wel eens ergens tegengekomen. Maar ook een Happy Horse Konijn van 92 cm? De 92 cm Happy Horse Konijnen zijn super zachte, kwalitatieve knuffels. Op de oren van dit konijn kan een naam, tekst en/of datum geborduurd worden. Zo wordt deze knuffel nog specialer en is deze echt helemaal van jou!
De XL versie van dit konijn is leverbaar in het grijs en in het wit.

Knuffeldoekje met naam

Het bekende Happy Horse Knuffel Konijn is nu ook te bestellen als knuffeldoekje. Het knuffeldoekje is leverbaar in het grijs en in het ivoor. Op de voorkant van het doekje wordt je eigen naam of tekst geborduurd. De knuffeldoekjes zijn super zacht, wasbaar op 30 graden en voldoen natuurlijk aan de wettelijke eisen voor speelgoed CE. Weet jij al voor welk doekje je gaat? De ivoor kleurige of de grijze?

Winkelwagen