Over ons

Hi,

Mijn naam is Jean-Paul en leuk dat je mijn webshop Watzalikkopen.nl bezoekt.
Op deze pagina vertel ik je meer informatie over mijn webshop en waarom ik deze webshop begonnen ben.


Over Watzalikkopen.nl Jean-Paul


In 2011 ben ik op het idee gekomen om een webshop te beginnen in cadeaupakketten. In het begin waren dit cadeaupakketten met o.a. een flesje doucheschuim met een aantal andere cadeautjes ingepakt in cadeaufolie. Op 1 Januari 2012 is de webshop online gegaan en runde ik deze nog vanuit de garage. 
Al na 2 maanden werd de garage te klein en besloot ik om op zoek te gaan naar een ruimte op het industrieterrein in Goes. Hier zit ik nu al sinds maart 2012.

Sinds ik mijn eigen ruimte had op het industrieterrein begon de webshop ook steeds harder te lopen en besloot ik om mijn assortiment uit te breiden.
Ik had het gevoel dat als mensen een cadeau aan iemand geven dat het veel specialer zou zijn als er een persoonlijke tekst op het cadeau bedrukt kan worden. 
Ik ben mij gaan oriënteren en kwam op het idee om gepersonaliseerde mokken toe te voegen aan mijn assortiment. Een mok leek mij het ideale cadeau om toe te voegen aan mijn cadeaupakketten.
Na div. demo’s bij leveranciers heb ik besloten om de nodige apparatuur hiervoor aan te schaffen zodat ik zelf de mokken kan bedrukken. 
Al na een aantal weken bleek dat ik meer losse mokken verkocht dan cadeaupakketten. Daarom besloot ik het assortiment uit te breiden met knuffelswaarvan het shirtje gepersonaliseerd kan worden met een naam, tekst of foto. 
Mijn webshop begon steeds meer een gepersonaliseerde cadeau webshop te worden en ik besloot om te stoppen met de cadeaupakketten en mij volledig te richten op gepersonaliseerde cadeaus.

Nu (2022) bestaat het assortiment uit o.a. mokkentegeltjesknuffelsslabbetjeskoekjestrommelshanddoekenbroodtrommelssleutelhangers en onderzetters. Alle producten worden bedrukt op onze eigen locatie in Goes. Doordat alles door ons zelf bedrukt wordt kunnen wij snel inspelen op speciale trends en natuurlijk super snel leveren. Voor bijna alle producten geldt: Op werkdagen voor 12.00u besteld, dezelfde dag verzonden! 

Veilig betalen met de betaalmethode die jij zelf fijn vindt.
Ik vind het erg belangrijk dat elke klant kan betalen met de betaalmethode waar hij of zij aan gewend is. Daarom bied ik in de webshop de volgende betaalmethodes aan: iDeal, Paypal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact / Mister Cash, KBC, Belfius, Achteraf betalen via AfterPay en bankoverschrijving. Zo kan (bijna) elke klant betalen met de betaalmethode waar hij of zij aan gewend is.

Ik hoop dat je wat meer te weten bent gekomen over mijn webshop.
Als je nog vragen hebt, een leuke tip of een opmerking waarmee wij de webshop kunnen verbeteren? Dan horen wij het graag!

Hopelijk tot ziens!

Groeten,
Jean-Paul Polfliet
E-mail: jean-paul@watzalikkopen.nl

Winkelwagen