Koektrommel met foto (rechthoek)

 18,95

Ontwerp en bestel dit product
Eigen drukkerij (sinds 2012)
Gepersonaliseerd
Snelle levering
Achteraf betalen

Koektrommel met foto (rechthoek)

Zoek je een leuk cadeau?
Watzalikkopen.nl heeft super leuke foto koektrommeltjes. Het deksel van de koekjestrommel kan volledig bedrukt worden met je eigen foto. Je kunt de koekjestrommel makkelijk online ontwerpen in onze online ontwerpsoftware. In onze online ontwerpsoftware beslis je zelf wat er op het deksel van de koekjestrommel bedrukt wordt. Je kunt bij voorbeeld alleen een foto op de koekjestrommel plaatsen maar ook een foto met tekst of bijvoorbeeld alleen een tekst met een mooie achtergrond.

Natuurlijk kan je het trommeltje ook gebruiken als snoeptrommel, bewaarblik of opberg trommeltje. Zo heb je altijd een leuk trommeltje bedrukt met een foto.

Als extra optie is het mogelijk om de koekjestrommel door ons te laten vullen met koekjes winegums of dropmix. Als je voor deze optie kiest dan zorgen wij ervoor dat de koektrommel gevuld wordt met verpakte koekjes, winegums of dropmix. Ook zullen wij de koektrommel inpakken in cadeaufolie. Zo ontvang je gelijk een kant-en-klaar cadeau in huis wat je direct cadeau kunt geven.

Handig om te weten over deze koektrommel met foto:

  • De rechthoekige koekjestrommel is +/- 20 cm x 13 cm x 5 cm
  • De bedrukking wordt gedaan op het deksel.
  • De afmeting van de bedrukking is +/- 19,5 cm x 12,5 cm
  • Materiaal: tin
  • Extra optie: Gevuld met heerlijke koekjesmix, winegums of dropmix + verpakt in cadeaufolie

Koektrommel met foto? Watzalikkopen.nl

Andere suggesties…

Winkelwagen