Koektrommel met foto (rond)

 21,99

Ontwerp en bestel dit product
Eigen drukkerij (sinds 2012)
Gepersonaliseerd
Snelle levering
Achteraf betalen

Koektrommel met foto (rond)

Vindt je het leuk om iemand te verrassen met een origineel cadeau?
Bij Watzalikkopen.nl bestel je de leukste koekjestrommels bedrukt met je eigen foto. Het deksel van de koektrommel kan volledig bedrukt worden met je eigen foto of ontwerp. De koekjestrommel is zeer makkelijk online te ontwerpen.

Natuurlijk kan je de koektrommel ook gebruiken als snoeptrommel of handige opbergbox. Zo heb je een leuk trommeltje bedrukt met een foto.

Als extra optie is het mogelijk om de koekjestrommel door ons te laten vullen met koekjes. Als je voor deze optie kiest zorgen wij ervoor dat de koektrommel gevuld wordt met verpakte koekjes. Ook zullen wij de koektrommel inpakken in cadeaufolie. Zo heb je gelijk een kant-en-klaar cadeau in huis wat je direct cadeau kunt geven.

Handig om te weten over deze koekjestrommel met foto:

  • De ronde koekjestrommel is +/- 15 cm x 5 cm
  • De bedrukking wordt gedaan op het deksel.
  • De afmeting van de bedrukking is +/- 14,8 cm rond
  • Materiaal: tin
  • Extra optie: Gevuld met heerlijke koekjesmix + verpakt in cadeaufolie

Dit artikel is een partner product.
Als je klikt op “Ontwerp en bestel dit product” dan kom je direct op de website van onze partner. Hier kun je zelf het artikel ontwerpen en bestellen. Als je via ons het artikel bij onze partner besteld dan betaal je niets extra’s. Wij krijgen van de partner een kleine commissie omdat je het artikel via ons besteld.

Koekjestrommel met foto (rond)? Watzalikkopen.nl

Andere suggesties…

Winkelwagen