Tegeltjes

Tegeltjes met Foto en Tekst

Nog meer leuke Tegeltjes

Zwemdiploma Tegeltjes

Tegeltje bedrukken met je eigen tekst

Wil je een tegeltje laten bedrukken met je eigen tekst? Dat kan!
Wij bedrukken in onze drukkerij in Goes keramiek tegeltjes die jij zelf kan ontwerpen. In onze online ontwerp software is het mogelijk om het tegeltje aan te passen aan je eigen wensen. De tegeltjes die wij verkopen zijn 15 x 15 cm en de bedrukking wordt in het tegeltje gebakken. Je ontvangt dus een bedrukt tegeltje in de beste kwaliteit.

Tegeltje met je eigen spreuk

Heb je een leuke spreuk (of heeft iemand in de familie altijd een leuke spreuk) zet het op een tegeltje.
Alle tegeltjes worden bedrukt in onze eigen drukkerij in Goes en zijn van de hoogste kwaliteit. De tegeltjes zijn makkelijk en snel online te ontwerpen in onze online ontwerpsoftware. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen. Alle tegeltjes zijn 15 x 15 cm.

Zwemdiploma Tegeltje bedrukt met naam en datum

Wil je iemand die zijn of haar zwemdiploma heeft gehaald verrassen met een tegeltje? Speciaal voor het behalen van een zwemdiploma hebben wij een A, B en C tegeltje ontworpen. Op deze tegeltjes staat o.a. “Hoera, ik heb mijn A Diploma (Of B / C diploma). In onze online ontwerpsoftware is het mogelijk om een eigen tekst, bijvoorbeeld een naam + datum, op het tegeltje te laten bedrukken. Een zwemdiploma tegeltje is super leuk om als trofee op te hangen op je slaapkamer.

Waarom Tegeltjes met tekst van Watzalikkopen.nl ?

  • Snelle levering: Op werkdagen voor 12u besteld, dezelfde dag verzonden!
  • De bedrukking wordt in het tegeltje gebakken en is van zeer hoge kwaliteit
  • De tegeltjes zijn 15 x 15 cm
  • Achteraf betalen mogelijk (AfterPay) 
Winkelwagen