Foto onderzetter rond (Per 6 stuks)

 25,99

Ontwerp en bestel dit product
Eigen drukkerij (sinds 2012)
Gepersonaliseerd
Snelle levering
Achteraf betalen

Foto Onderzetter Rond (per 6 stuks)

Ben je op zoek naar leuke onderzetters?
Onze onderzetters kun je online ontwerpen in onze ontwerpsoftware. Je kunt super makkelijk je eigen foto of ontwerp toevoegen en zo je eigen onderzetters maken. In onze online ontwerpsoftware zie je ook gelijk hoe de onderzetter er uit ziet met je eigen ontwerp.

Wil je liever vierkante onderzetters i.p.v. ronde onderzetters? Geen enkel probleem. Klik hier om naar onze vierkante onderzetters te gaan.

De onderzetters zijn gemaakt van hardboard. Dit betekend dat de onderzetters extra stevig zijn. De bovenkant van de onderzetter (de kant met de bedrukking) is afgewerkt met een hoogglans coating waardoor je eigen foto nog mooier over komt.

Dus heb je een leuke vakantiefoto, familie foto of wil je mooie herinneringen vastleggen? Bestel dan deze onderzettersbedrukt met je eigen ontwerp.

Handig om te weten over deze ronde onderzetter:

  • Ronde foto onderzetter bedrukt met je eigen foto of ontwerp
  • Afmeting: +/-  Ø 9 cm
  • 3 mm hoog
  • Met hoogglans coating
  • De onderzetter is gemaakt van hardboard

Wil je een betere indruk van de bedrukte onderzetters?
Bekijk dan de onderstaande video. In deze video zie je onze vierkante onderzetters. Deze zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de ronde onderzetters.

Dit artikel is een partner product.
Als je klikt op “Ontwerp en bestel dit product” dan kom je direct op de website van onze partner. Hier kun je zelf het artikel ontwerpen en bestellen. Als je via ons het artikel bij onze partner besteld dan betaal je niets extra’s. Wij krijgen van de partner een kleine commissie omdat je het artikel via ons besteld.

Foto Onderzetter met foto per stuk bestellen? Watzalikkopen.nl

Andere suggesties…

Winkelwagen