Onderzetters met Foto (Per 2 stuks)

 11,95

Ontwerp en bestel dit product
Eigen drukkerij (sinds 2012)
Gepersonaliseerd
Snelle levering
Achteraf betalen

Onderzetters met foto (per 2 stuks te bestellen)

In onze online ontwerpsoftware upload je super makkelijk je eigen foto of tekst. Je ziet gelijk hoe je eigen ontwerp op de onderzetters komt te staan.
De vierkante onderzetters zijn per 2 stuks te bestellen. Je kunt dus zelf super makkelijk bepalen hoeveel foto onderzetters je wilt ontwerpen.

Waar zijn de onderzetters van gemaakt?
De onderzetters zijn gemaakt van hardboard. Dit betekend dat de onderzetters extra stevig zijn. De bovenkant van de onderzetter (de kant met de bedrukking) is afgewerkt met een hoogglans coating. Zo komt je eigen ontwerp nog mooier over en heb je op tafel super nette, glanzende onderzetters. Door de hoogglans coating is de onderzetter makkelijk schoon te maken. Met een vochtige doek is de onderzetter zo weer schoon.

Wil je liever een ronde onderzetter bedrukt met je eigen foto? Klik dan hier om naar onze ronde onderzetters te gaan.
De ronde onderzetters zijn van hetzelfde materiaal gemaakt (hardboard) als de vierkante onderzetters. Ook hebben de ronde onderzetters een hoogglans coating.

Dus heb je een leuke vakantiefoto? Wil je mooie herinneringen vastleggen? Of wil je iemand bedanken? Start dan gelijk met het ontwerpen van je eigen foto onderzetters. Je bepaalt zelf of je 2 of meer onderzetters besteld.

Handig om te weten over onze foto onderzetters:

  • Ontwerp online je eigen onderzetter
  • Afmeting: +/- 9 x 9 cm
  • 3 mm hoog
  • De onderzetter heeft ronde hoeken
  • Met hoogglans coating
  • De onderzetter is gemaakt van hardboard

Onderzetters met foto per 2 bestellen? Watzalikkopen.nl

Andere suggesties…

Winkelwagen