Aankondiging zwangerschap

Wil je het grote nieuws op een leuke manier vertellen?

Zet het op een knuffel!

Ontwerp je eigen Rompertje

Handdoek met je eigen tekst

Verras iemand… en niet alleen met koekjes, maar ook met nieuws!

Ontwerp een tegeltje met je eigen tekst

Ontwerp een mok met je eigen tekst

Aankondiging zwangerschap 

Ben je in verwachting en zoek je een leuke, originele manier om te vertellen dat je zwanger bent? Op Watzalikkopen.nl ontwerp je de leukste cadeaus met je eigen tekst of ontwerp. Op deze pagina vindt je een overzicht van speciaal geselecteerde cadeaus om je zwangerschap op een leuke manier aan te kondigen.

Knuffel met tekst

Een van de populairste cadeaus om je zwangerschap aan te kondigen is een knuffel bedrukt met je eigen tekst. Al onze knuffels hebben een shirtjes aan waar je eigen tekst op komt te staan. Een veel gebruikte tekst is: Lieve Opa en Oma, willen jullie op beer passen totdat ik geboren ben?  Heb je zelf een leuke tekst voor op een knuffel? In onze online ontwerp software ontwerp je makkelijk en snel je eigen knuffel met tekst.

Slabbetje met tekst

Een ander cadeau dat veel gebruikt wordt om het leuke nieuws aan te kondigen zijn de slabbetjes. De slabbetjes zijn leverbaar in blauwrozegrijszwart en wit. De slabbetjes kunnen bedrukt worden met je eigen tekst. Een veel gebruikte tekst is: Jullie worden Opa & Oma. Ook de slabbetjes zijn makkelijk online te ontwerpen.

  • Alle zwangerschapscadeaus bedrukt in onze eigen drukkerij
  • Bedrukt met tekst of foto
  • Achteraf betalen mogelijk via AfterPay
  • Super snelle levering
Winkelwagen