Houten Bakfiets met Naam

 119,95

Ontwerp en bestel dit product
Eigen drukkerij (sinds 2012)
Gepersonaliseerd
Snelle levering
Achteraf betalen

Houten Bakfiets met Naam

Ben je op zoek naar een bakfiets voor een kind? Dan zit je met deze houten bakfiets met naam helemaal goed!

Deze bakfiets is 66 x 35,6 x 38 cm en heeft een zithoogte van 25 cm. De bakfiets is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het maximale draagvermogen van deze bakfiets is 25 kilo.
Het leukste aan deze bakfiets is dat aan de voorkant van de bak een naam of tekst gegraveerd wordt. Zo heeft de kleine een gepersonaliseerde bakfiets en is het voor iedereen duidelijk dat deze bakfiets van hem of haar is!

In de online ontwerpsoftware zie je direct hoe de voorkant van de bakfiets er uit komt te zien met je eigen personalisatie. Je bepaald zelf of er alleen een naam, een tekst of bijvoorbeeld een naam met een aantal leuke kleine illustraties erbij zoals bijvoorbeeld sterretjes.

Buitenom deze bakfiets is er nog veel meer houten speelgoed. Kijk bijvoorbeeld eens naar de loopfiets, driewieler of poppenwagen. Al deze artikelen zijn gemaakt van hout en worden gepersonaliseerd met de naam van de kleine.

Handig om te weten over deze bakfiets:

  • Afmeting: 66 x 35,6 x 38 cm
  • Zithoogte: 25 cm
  • Geschikt vanaf 1 jaar
  • Gewicht +/- 4 kg
  • Maximaal draagvermogen: 25 kg
  • Materiaal: Splintervrij Berkenmultiplex
  • De personalisatie wordt in het hout gegraveerd

Dit artikel is een partner product.
Als je klikt op “Ontwerp en bestel dit product” dan kom je direct op de website van onze partner. Hier kun je zelf het artikel ontwerpen en bestellen. Als je via ons het artikel bij onze partner besteld dan betaal je niets extra’s. Wij krijgen van de partner een kleine commissie omdat je het artikel via ons besteld.

Houten Bakfiets met naam (Bedrukt) Watzalikkopen.nl

Andere suggesties…

Winkelwagen