Houten Loopfiets met Naam

 109,95

Ontwerp en bestel dit product
Eigen drukkerij (sinds 2012)
Gepersonaliseerd
Snelle levering
Achteraf betalen

Houten Loopfiets met Naam

Is de kleine er aan toe om lekker in de ronde te racen met zijn eigen loopfiets?
Dan is deze houten loopfiets een zeer geschikt cadeau! Het allerleukste aan deze loopfiets is dat de naam van de kleine aan de rechterkant van het frietjes wordt bedrukt. Zo is het voor altijd duidelijk dat dit zijn of haar loopfiets is.

Het loopfietsje is 85 x 56 x 28 centimes en is gemaakt van splintervrije berkenmultiplex. Hierdoor is deze loopfiets super veilig.
Het fietsje heeft een zithoogte van 37 cm en is geschikt voor kleinetjes van +/- 1 tot 4 jaar.

In de online ontwerp software zie je direct hoe de loopfiets er uit komt te zien met je eigen ontwerp. Start nu direct met het personaliseren van dit loopfietsje zodat de kleine snel kan racen!

Is de kleine nog net niet toe aan een loopfiets met misschien al wel aan een driewieler? Kijk dan zeker eens naar de Houten Driewieler met naam. Ook deze driewieler wordt bedrukt met de naam van de kleine en is eventueel ook later om te bouwen naar een loopfiets.

Handig om te weten over deze Houten Loopfiets:

  • Afmeting: 85 x 56 x 28 cm
  • Zithoogte: 37 cm
  • Geschikt van +/- 1 tot 4 jaar
  • Gewicht +/- 4 kg
  • Materiaal: Splintervrij Berkenmultiplex
  • De naam of tekst wordt bedrukt aan de rechterzijde

Dit artikel is een partner product.
Als je klikt op “Ontwerp en bestel dit product” dan kom je direct op de website van onze partner. Hier kun je zelf het artikel ontwerpen en bestellen. Als je via ons het artikel bij onze partner besteld dan betaal je niets extra’s. Wij krijgen van de partner een kleine commissie omdat je het artikel via ons besteld.

Houten Loopfiets met naam (Bedrukt) Watzalikkopen.nl

Andere suggesties…

Winkelwagen