Gegraveerde Glazen

Glas graveren

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau?
Kijk dan zeker eens naar onze gegraveerde glazen. Alle glazen op deze pagina worden gegraveerd d.m.v. laser gravering. Deze hoge kwaliteit gravering zorgt ervoor dat alle glazen ook in de vaatwasser mogen. Er zijn verschillende soorten gegraveerde glazen te bestellen. Zoek je een cadeau voor iemand die van een wijntje houdt? Geef dan een gegraveerd wijnglas. Is iemand een echte bierdrinker? Een biertje uit je eigen bierglas met naam drinkt nog lekkerder!
Buitenom de wijn- en bierglazen zijn er nog veel meer gegraveerde glazen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de gegraveerde theeglazen, champagneglazen, longdrinkglazen of shotglazen.

Theeglas graveren

Zoek je een cadeau voor iemand die graag een theetje drinkt?
Een gegraveerd theeglas is dan natuurlijk hét cadeau! De theeglazen zijn per stuk te bestellen en worden aan één kant gegraveerd met je eigen naam, tekst of ontwerp. Omdat je eigen ontwerp in het glas wordt gegraveerd kunnen ze ook nog eens in de vaatwasser.

Wijnglas graveren

Wil je iemand een gepersonaliseerd wijnglas cadeau geven?
Laat een naam of tekst graveren in een wijnglas. Deze wijnglazen zijn 22 cm hoog en hebben een doorsnede van 9 cm. De inhoud van het glas is 53 cl. In de online ontwerp software bepaal jij zelf wat er op het wijnglas komt te staan, en je ziet direct het eindresultaat. Start direct met ontwerpen van je eigen, gepersonaliseerd wijnglas.

Bierglas graveren

Een biertje smaakt nog lekkerder uit je eigen bierglas!
Deze bierglazen kun je zelf ontwerpen met een naam en/of tekst. De personalisatie wordt, d.m.v. laser graveren, in het glas gegraveerd waardoor deze ook nog eens in de vaatwasser kunnen. De bierglazen zijn 14,6 cm hoog en hebben een doorsnede van 7 cm. De glazen zijn er 2 stuks te bestellen. Ontwerp en bestel online je eigen bierglas met naam.

Longdrinkglas graveren

Longdrinkglazen zijn één van de meest gebruikte glazen. Een longdrinkglas is super goed te gebruiken als bijvoorbeeld een limonadeglas. Deze longdrinkglazen zijn 14,5 cm hoog, hebben een doorsnede van 6,5 cm en een inhoud van 29 cl.
Je eigen naam en/of tekst wordt aan één kant in het glas gegraveerd. Start snel met het ontwerpen van je eigen longdrinkglas met naam.

Shotglas graveren

Hou je, op z’n tijd 🙂 wel van een shotje? Of wil iemand die van shotjes houdt een leuk cadeautje geven?
Ontwerp dan een shotglas met naam en/of tekst. In de online ontwerpsoftware bepaal jij zelf hoe het shotglaasje er uit komt te zien. Je eigen personalisatie wordt aan één kant van het glaasje gegraveerd. Klik hier om direct te starten met het ontwerpen van je eigen shotglaasje.

Winkelwagen