Handdoeken

Nog veel meer handdoeken

Alle handdoeken die je hierboven ziet staan zijn onze “eigen” handdoeken. Dit betekend dat deze handdoeken wordt bedrukt en verzonden vanuit onze eigen drukkerij in Goes.

Maar…. er zijn natuurlijk nog veel meer leuke handdoeken die gepersonaliseerd kunnen worden. Daarom vindt je hieronder Hieronder verschillende handdoeken die wij zelf niet verkopen maar wel erg leuk vinden! Alle onderstaande handdoeken worden gemaakt door een partner. Als je op de product pagina van de betreffende handdoek klikt op “Ontwerp en bestel dit product” dan wordt je direct naar de juiste pagina geleid om de handdoek te ontwerpen en te bestellen. Als je via ons, dus via deze pagina 🙂 besteld dan krijgen wij een kleine commissie. Je betaald niets extra’s, maar bedankt ons wel voor het doorsturen naar deze gepersonaliseerde handdoek.

Handdoek met naam

Wil je iemand een mooie handdoek cadeau geven?
Onze handdoeken kunnen bedrukt worden met een naam of tekst. Zo is het nog leuker om iemand een handdoek cadeau te geven. De handdoeken die wij verkopen zijn van super hoge kwaliteit. De handdoek zijn in verschillende afmetingen te krijgen. Zo vindt je o.a. handdoeken van 50 x 100 cm en strandlakens van 100 x 180 cm. 

  • Bedrukt met naam, tekst en/of foto
  • Gemaakt van katoen
  • Kwaliteit: 400 gr/m2
Winkelwagen