Chocolade Cadeaus

Adventskalenders met chocolade

Chocolade Cadeau

Wil je iemand verrassen met een cadeau van chocolade?
Op deze pagina vindt je een overzicht van de leukste en lekkerste chocolade cadeaus. Alle chocolade cadeaus op deze pagina kunnen ontworpen worden met een naam, tekst of foto. Het leuke aan een chocolade cadeau is dat het voor zo goed als elke gelegenheid een geschikt cadeau is. Start nu met het maken van je eigen gepersonaliseerde chocolade cadeau!

Mega Chocolade Reep

Ben je aan het kijken om iemand te verrassen met een chocolade reep, maar wil je niet met een klein reepje voor de dag komen? 
Kijk dan zeker eens naar de Mega Chocolade Repen. 
– Mega Milka Reep
– Mega KitKat Reep
– Mega Côte d’Or Reep
Mega Twix Reep
Al deze mega repen bevatten verschillende kleine chocoladerepen die verpakt zitten in een mega verpakking. 
Deze mega verpakking kan gepersonaliseerd worden met aan naam, tekst en/of foto.

Chocolade cadeau voor Moederdag

Heb je nog geen idee wat je aan je moeder cadeau gaat geven voor Moederdag?
Een chocolade cadeau zal bij de meeste moeders zeker in de smaak vallen. Welke moeder houdt er namelijk niet van chocolade? 
Het leuke aan de chocolade cadeaus op deze pagina is dat ze gepersonaliseerd kunnen worden met een naam, tekst en/of foto. Zo heb je niet alleen een lekker cadeautje, maar ook een hele bijzondere!

Kijk bijvoorbeeld eens naar het chocolade hart met foto. Dit chocolade hart is 12,5 x 10,6 cm en weegt ongeveer 175 gram. Het hart is gemaakt van melkchocolade met een toplaag van witte chocolade. Op de toplaag komt je eigen foto of ontwerp te staan. Het chocolade hart wordt geleverd in een mooie giftbox zodat je het thuis alleen nog maar cadeau hoeft te geven.

Celebrations Chocolade Cadeau

Wie kent ze niet? De bekende, kleine chocolaatjes van Celebrations. De Celebrations cadeaus op deze pagina zitten gevuld met een assortiment van melkchocolade, biscuit in melkchocolade en wafelrolletjes met melkchocolade. Eén van de populairste Celebrations cadeaus is de Celebrations fles. De fles is gevuld met chocolaatjes en wordt geleverd in een mooie giftbox. De giftbox is te personaliseren met een naam, tekst en/of foto. 

Tony’s Chocolonely cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau van Tony’s Chocolonely?
Dan zit je op deze pagina goed! Je vindt hier namelijk verschillende giftboxen van Tony’s Chocolonely. Zo heb je o.a. de giftbox met de Karamel Zeezout of Melk chocoladereep. Maar ook een 3 Pack Giftbox en 6 Pack Giftbox met de lekkerste Tony’s Chocolonely chocoladerepen. Het leuke aan alle giftboxen is dat je ze kunt personaliseren met een naam, tekst en/of foto. Zo is het nog leuker om een reep chocolade cadeau te geven! En…. alle chocolade van Tony’s is ook nog eens Fairtrade. 

Waarom een chocolade cadeau?

Een chocolade cadeau kan cadeau gegeven worden voor verschillende gelegenheden. Heb je iets te vieren? Wil je iemand steunen? Of verdient iemand gewoon een beetje extra aandacht? Een chocolade cadeau kan voor elke gelegenheid!

  • Bijna iedereen lust wel chocolade 
  • Alle chocolade cadeaus op deze pagina zijn super origineel
  • Snelle levering
  • Gepersonaliseerd met een naam, tekst en/of foto
Winkelwagen