Koffer met Foto

Ga origineel op reis!

Wil je een koffer laten bedrukken met je eigen ontwerp?

Dat kan! Alle koffers op deze pagina kun je helemaal zelf ontwerpen met een naam, tekst en/of foto. Jij bepaald zelf wat er op de koffer komt je staan. Je eigen personalisatie komt aan de voorkant van de koffer. Zo weet je altijd dat deze koffer echt van jou is! Laat jouw vakantie of weekendje weg nu nog leuker binnen met je eigen Fotokoffer!

Handbagage Koffer met Foto

Wil je de allerleukste handbagage koffer die er is?

Dat kan, ontwerp zelf een handbagage koffer met je eigen foto, tekst, naam of ontwerp. Op de voorkant van deze koffer komt je eigen ontwerp te staan. In de online ontwerpsoftware zie je direct hoe de koffer er met je eigen ontwerp uit komt te zien. De handbagage koffer is 51 x 35 x 20 cm en weegt (zonder spullen) 2,6 kg. Er is dus nog genoeg gewicht over voor je eigen spulletjes.
Door de 4 zwenkwieltjes rijdt deze koffer ook nog eens super soepel.

Een gepersonaliseerde handbagage koffer zorgt ervoor dat je nooit meer de vraag hebt: Is deze koffer nou van mij?

XL Koffer met Foto

Zoek je een koffer die net een slag groter is als een handbagage koffer? Dan zit je me de XL Koffer goed. Ook bij de XL versie wordt de voorkant bedrukt met je eigen ontwerp.

De XL Koffer is 67 x 46 x 24 cm en heeft een inhoud van 66 liter. Deze XL Fotokoffer is niet alleen leuk om voor je zelf te bestellen, maar zal zeker ook in de smaak vallen bij je reisgenoten.

De koffer is van het Nederlandse merk Princess Traveller. Voor het ultieme reiscomfort beschikt deze koffer over 4 zwenkwielen waardoor je met gemak je spullen meeneemt op vakantie. Laat de voorpret van je vakantie alvast beginnen door zelf je eigen ontwerp te maken.

XXL Koffer met Foto

Ben jij iemand die het liefst je hele kledingkast meeneemt op vakantie? Of wil je iemand een koffer cadeau geven die graag veel meeneemt?

Dan is de XXL Koffer de juiste. Deze koffer heeft een inhoud van 102 liter en heeft een afmeting van 77 x 52 x 27 cm. Genoeg ruimte om lekker veel mee te nemen. Net zoals de handbagage versie en de xl versie wordt de voorkant volledig bedrukt.

Net als de andere twee koffers is ook de XXL koffer is van het merk Princess Traveller en beschikt deze over 4 zwenkwielen. In de online ontwerp software zie je direct hoe de koffer er uit komt te zien met je eigen ontwerp. Laat de vakantie maar beginnen!

Kofferset met Foto

Kan je geen keuze maken tussen het handbagage koffertje, de XL koffer en de XXL versie?
Geen paniek :), kiest gewoon voor het kofferset. In dit set zitten namelijk alle 3 de fotokoffers. Zo ben je in één keer helemaal klaar voor alle soorten vakanties. Je kunt per koffer een ander ontwerp maken of alle 3 de koffers met het zelfde ontwerp laten bedrukken.

Een Kofferset is niet alleen super leuk voor jezelf, maar is ook ideaal voor het hele gezin!
Als je kiest voor het Kofferset dan heb je alle 3 de koffers een stuk goedkoper dan als je ze per stuk zou kopen.

Nooit meer zoeken naar je koffer

Iedereen kent het wel. Je hebt net een aantal uur in het vliegtuig gezeten, de lopende band gaat aan, je ziet een zwarte koffer…. is dat nou die van mij?

Dat is nu verleden tijd. Je ziet nu namelijk direct dat jouw eigen koffer op de bagageband ligt. Je eigen ontwerp komt over de gehele voorkant van de koffer. Start nu direct met het ontwerpen van je eigen handbagage, XL of XXL koffer. Of bestel, met korting, alle 3 de koffers als kofferset.

Winkelwagen