Gepersonaliseerde Adventskalenders

Gepersonaliseerde Adventskalender

Wil je dit jaar een originele adventskalender cadeau geven? Alle adventskalenders op deze pagina kunnen gepersonaliseerd worden. Er zijn verschillende opties mogelijk. Zo kun je er voor kiezen om de chocolaatjes de bedrukken met verschillende foto’s, maar ook is het mogelijk om een adventskalander te bestellen met je eigen ontwerp als kalender.

Adventskalender met Foto Chocolade

Een adventskalender is natuurlijk sowieso een leuk cadeau om te krijgen. Maar het is nog leuker als je niet weet wat er achter één van de 24 deurtjes zit. Zo zijn er twee adventskalenders waarvan je alle 24 chocolaatjes kunt personaliseren met je eigen foto. Zo zit achter ieder deurtje een nog grotere verrassing!
De volgende twee adventskalenders kunnen gepersonaliseerd worden met foto chocolade: Sneeuwlandschap en Winter Dieren.

Milka chocolade Adventskalender

Fan van Milka Chocolade?
Dan is een Milka adventskalender het juiste cadeau om af te tellen tot de feestdagen. De Milka Adventskalender is een soort boek. Aan de voorkant van de kalender komt je eigen personalisatie te staan. Dit kan zowel een naam, tekst, foto of eigen ontwerp zijn. Als je de kalender openklapt vindt je een plaatje van een kerstboom met cadeautjes er onder. Ook vindt je hier de 24 vakjes waarvan elk vakje een eigen Milka chocolaatje heeft.

Toblerone Adventskalender

De Toblerone Adventskalender zit gevuld met drie verschillende soorten Toblerone chocolade, namelijk melk, puur en witte chocolade. De voorkant van deze adventskalender wordt bedrukt met je eigen foto, naam, tekst en/of logo. Aan de binnenkant van de kalender vindt je 24 vakjes met elk vakje een lekker Toblerone chocolaatje.

Winkelwagen