Zwemdiploma

Zwemtas met naam

Gefeliciteerd met je zwemdiploma, dikke knuffel van …..

Leuke cadeautjes om erbij te geven:

Nog veel meer leuke zwemdiploma cadeaus

Alle cadeaus die je hierboven ziet staan zijn onze “eigen” zwemdiploma cadeaus. Dit betekend dat deze cadeaus worden bedrukt en verzonden vanuit onze eigen drukkerij in Goes.

Maar…. er zijn natuurlijk nog veel meer leuke zwemdiploma cadeaus die gepersonaliseerd kunnen worden. Daarom vindt je hieronder Hieronder verschillende zwemdiploma cadeaus die wij zelf niet verkopen maar wel erg leuk vinden! Alle onderstaande cadeaus worden gemaakt door een partner. Als je op de product pagina van het betreffende cadeau klikt op “Bekijk dit product” dan wordt je direct naar de juiste pagina geleid om het cadeau te bestellen. Als je via ons, dus via deze pagina 🙂 het zwemdiploma cadeau besteld dan krijgen wij een kleine commissie. Je betaald niets extra’s, maar bedankt ons wel voor het doorsturen naar dit cadeau.

Ons doel is: Jouw helpen met het vinden van het leukste zwemdiploma!

Het leukste cadeau voor het halen van je Zwemdiploma

Zoek je een origineel cadeau voor iemand die zijn of haar zwemdiploma heeft gehaald?
Watzalikkopen.nl heeft speciale zwemdiploma cadeaus.
Bijna alle zwemdiploma cadeaus kunnen bedrukt worden met naam, tekst of foto. Zoals je kunt zien hebben wij niet alleen maar cadeautjes voor het behalen van een A diploma, maar je vindt ook verschillende cadeautjes voor het behalen van het B of C zwemdiploma.

Zwemdiploma mok met naam

Één van het populairste zwemdiploma cadeau is op dit moment de zwemdiploma mok met naam. Deze mok is leverbaar in het blauwrozegroen en wit. Op de mok komt de naam van degene die zijn of haar zwemdiploma heeft gehaald met de tekst: (Naam…) gefeliciteerd met je A (of B of C) diploma. 
De mok is helemaal in het thema zwemdiploma. Als extra optie is het mogelijk om de mok door ons te laten vullen met winegums, dropmix of chocolade. De mok wordt dan door ons ingepakt in cadeaufolie zodat je de mok direct na ontvangst cadeau kunt geven.

Zwemdiploma cadeau snel in huis

Kom je er pas op het laatste moment achter dat je nog geen zwemdiploma cadeautje in huis hebt?
Al onze zwemdiploma cadeaus zijn super snel leverbaar. Voor bijna alle cadeaus geldt: Op werkdagen voor 14u besteld, dezelfde dag verzonden. 
Dit betekend dat het cadeau dezelfde dag bij ons de deur uit gaat. In de meeste gevallen wordt het cadeau de volgende dag bezorgd.

Een zwemdiploma cadeau voor aan de muur

Het behalen van je zwemdiploma is natuurlijk een speciale gelegenheid. En deze gelegenheid mag best een speciaal plekje krijgen op de muur van je slaapkamer. Speciaal voor het halen van je zwemdiploma hebben wij 3 zwemdiploma tegeltjes ontworpen. Het Zwemdiploma A tegeltje, het Zwemdiploma B tegeltje en het Zwemdiploma C tegeltje. Op het tegeltjes staat: Hoera ik heb mijn A (of B of C) Diploma.
In onze online ontwerpsoftware is het mogelijk om een kleine tekst op het tegeltje erbij te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld een naam + de datum van het afzwemmen op het tegeltje laten zetten. De zwemdiploma tegeltjes zijn super leuk voor op je eigen slaapkamer!

Een snoep cadeau

Natuurlijk is het voor een kind altijd leuk om iets van snoep cadeau te krijgen. Zeker bij zo’n feestelijke gebeurtenis als het behalen van je A, B of C diploma. 
Ook hier hebben wij aan gedacht. Zo kun je onze zwemdiploma mokken door ons laten vullen met winegums, dropmix of chocolade. 
En ook het zwemdiploma snoeptrommeltje kan door ons gevuld worden met winegums, dropmix of een heerlijke koekjesmix. Zo heb je een super leuk snoep cadeau voor het behalen van je zwemdiploma!

Duikstaafjes, duikringen en opduikdieren

Buitenom zwemdiploma mokken, snoeptrommeltjes etc. hebben wij ook leuke duikartikelen.
De meeste kinderen die hun zwemdiploma hebben gehaald vinden het erg leuk om in het water te spelen. Daarom hebben wij speciaal in ons assortiment duikstaafjesduikringen en opduikdieren. Deze artikelen zorgen voor heel veel duik- en speelplezier in het water!

Waarom een zwemdiploma cadeau van Watzalikkopen.nl?
– Snelle levering
– Alle cadeaus bedrukt in onze eigen drukkerij in Goes
– Achteraf betalen mogelijk

Winkelwagen